Pred nakupom

 

 
Tehnična podpora

 

04 58 35 488

Delavniki od 8:00 do 20:00

 

 

04 58 35 444

Delavniki od 8:00 do 20:00

nakup@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00
 

podpora@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00
 
           

Vodič pri nakupu VPS gostovanja


VPS (navidezni zasebni) strežnik je okolje, pri katerem strežnik razdelimo na več virtualnih enot. Vsaka od njih ima vse lastnostih popolnoma samostojnega strežnika
Vsakemu VPS paketu se na posameznem fizičnem strežniku dodeli in zagotovi uporaba določenega dela sistemskih virov (procesorskega časa, spomina in trdega diska).

Če želite zakupiti strežnik, ki ga lahko prilagodite svojim potrebam in na katerega hitrost ne bodo vplivali drugi uporabniki, hkrati pa iščete cenovno ugodno rešitev, je VPS strežnik prava izbira za vas.

Izbirate lahko med dvemi vrstami VPS paketov:
  • Vzdrževano VPS gostovanje je primerna za izdelovalce spletnih strani in spletne agencije. Vi se lahko skoncentrirate na svoj posel, saj skrb za strežnik prevzamemo mi.
  • VPS paketi po meri imajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, omogočajo pa popolno samostojnost. Namenjeni so spletnim razvijalcev za prvo objavo njihovih aplikacij.
Svoj VPS paket  lahko dopolnite tudi z dodatki.

Vsak VPS paket lahko v uporabniških straneh upravljate s pomočjo VPS nadzorne plošče. V kolikor si želite poenostaviti upravljanje z vsebino svojega VPS paketa po meri ali Premium VPS paketa, vam lahko ponudimo tudi različne nadzorne plošče.

Pri vseh VPS paketih vam nudimo tudi sistemsko podporo. To je plačljiva zahtevnejša podpora, ponavadi s področja sistemske administracije.
Niste našli pravega odgovora? Iščite po bazi znanja:
Pomagamo vam uspeti na spletu!
1. v regiji
200.000+ registriranih domen
90.000+ zadovoljnih naročnikov
1.000 izdelanih spletnih strani
45 sodelavcev se trudi za vas
17 let spletne tradicije
 
Zaupajo nam
mali in veliki podjetniki!


  podjetje Skupine DHH  
Prijavite se na e-novice!
Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
Vaša e-pošta: 


Informacije o ponudbi

04 58 35 488
nakup@domenca.com

Tehnična podpora

04 58 35 444
podpora@domenca.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
SI-1000 Ljubljana

Splošni podatki podjetja >
DOMENCA
SPREMLJAJTE NAS

 

Podprti načini plačila


© 1999 - 2018 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 1.1.2018. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.