Pred nakupom

 

 
Tehnična podpora

 

04 58 35 488

Delavniki od 8:00 do 20:00

 

 

04 58 35 444

Delavniki od 8:00 do 20:00

nakup@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00
 

podpora@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00
 
           

Pogosta vprašanja glede Google promocijskih kod


Kako dobim Google AdWords promocijsko kodo?

Postanite naš novi naročnik in podarili vam bomo Google AdWords promocijsko kodo. Po opravljenem nakupu in plačilu vam bomo na vaš elektronski naslov poslali promocijsko kodo, ki jo lahko izkoristite za oglaševanje na Googlu.

Sem vaš obstoječi naročnik. Zakaj pa jaz nisem dobil promocijske kode ob novem naročilu?
Seveda nismo pozabili na naše obstoječe naročnike.  Nekajkrat letno vam bomo v posebnem sporočilu poslali promocijsko kodo.

Kako uporabim Google AdWords promocijsko kodo?


Potrebujete nov Google račun ter veljavno kreditno kartico.  Ustvarite nov AdWords račun, vnesete podatke za obračunavanje in AdWords promocijsko kodo, nato ustvarite kampanjo.

Več navodil:
Kako ustvarim AdWords account?
Kako dodam promocijsko kodo?
Kako ustvarim svojo prvo oglaševalsko kampanjo?

Do kdaj lahko uporabim promocijsko kodo?

Promocijske kode imajo omejen rok trajanja, ki je odvisen od tega, kdaj smo vam jo poslali. Promocijske kode, ki ste jih prejeli  od 1.2.2016 naprej, so veljavne do konca 2016.

Promocijska koda ne deluje, kaj naj storim?

Način uporabe in veljavnost promocijskih kod je pod vplivom Googla, tako da vam na to vprašanje mi ne moremo odgovoriti. Iz preteklih izkušenj, vam svetujemo, da preverite dve najbolj pogosti težavi.

a) Ali je vaš Adwords uporabniški račun starejši kot 14 dni?

Promocijske kode delujejo le na novih računih, to je računih, ki so mlajši od 14 dni. Tudi, če ste  se v preteklosti v Adwords le registrirali in niste ustvarili nobene kampanje, je to že prestar uporabniški račun.

b) Ali imate v vašem Adwords uporabniškem računu označeno, da prihajate iz Slovenije?

Promocijska koda, ki smo vam jo poslali je ustvarjena za slovenske uporabnike, to pomeni, da mora Google za vaš račun sklepati, da prihajate iz Slovenije.  Če imate drugače nastavtitve, promocijska koda ne bo delovala.

c) Vse imam pravilno nastavljeno, vendar promocijska koda še vedno ne deluje!

Kot smo omenili, uporabo promocijskih kod nadzoruje Google. Svetujemo vam, da stopite v stik z Googlovo podporo za uporabnike programa Adwords prek telefonske številke 0800 80200 od 9.00 do 14.00 (GMT + 1, Slovenija) od ponedeljka do petka.

Začel sem oglaševati, kdaj bom dobil obljubljenih 60 €?

Da ste AdWords promocijsko kodo vnovčili, boste videli približno 5 dni po  tem, ko boste za oglaševanje porabili 20 €.  Teh 20 € mora biti porabljeni v 30 dneh od začetka oglaševanja. Takrat boste v zavihku za  obračunavanje videli kodo in promocijski kredit v višini 60 €.
Niste našli pravega odgovora? Iščite po bazi znanja:
Pomagamo vam uspeti na spletu!
1. v regiji
200.000+ registriranih domen
90.000+ zadovoljnih naročnikov
1.000 izdelanih spletnih strani
45 sodelavcev se trudi za vas
17 let spletne tradicije
 
Zaupajo nam
mali in veliki podjetniki!


  podjetje Skupine DHH  
Prijavite se na e-novice!
Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
Vaša e-pošta: 


Informacije o ponudbi

04 58 35 488
nakup@domenca.com

Tehnična podpora

04 58 35 444
podpora@domenca.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
SI-1000 Ljubljana

Splošni podatki podjetja >
DOMENCA
SPREMLJAJTE NAS

 

Podprti načini plačila


© 1999 - 2018 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 1.1.2018. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.