Pred nakupom

 

 
Tehnična podpora

 

04 58 35 488

Delavniki od 8:00 do 20:00

 

 

04 58 35 444

Delavniki od 8:00 do 20:00

nakup@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00
 

podpora@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00
 
           

Pošiljanje masovne e-pošte na deljenem gostovanju


Zaradi ugodne cene paketov ste se mnogi odločili za nakup paketa na deljenem (shared) gostovanju. Že samo ime pove, da se morate kot uporabnik deljenega gostovanja zavedati omejitev in svoje gostovanje uporabljati na način, da ne preobremenjujete strežnika in s tem povzročate težav ostalim uporabnikom.

Med aplikacije, ki jih ne smete nameščati na strežnik deljenega gostovanja, spadajo tudi skripte za množično pošiljanje e-pošte, kjer ni možno omejiti števila naenkrat poslanih sporočil in časa med sporočili.

Kaj storiti v primeru, ko se vaša spletna stran nahaja na deljenem gostovanju, poslati pa želite večje število e-mailov?

Rešitev je odvisna od tega, ali vaša aplikacija že vsebuje skripto za pošiljanje e-novic ali pa bi želeli zakupiti tudi orodje za pošiljanje masovne pošte.

A. Moja aplikacija že vsebuje skripto za pošiljanje masovne e-pošte.


V tem primeru priporočamo, da naročite najmanjši VPS paket, preko katerega boste pošiljali e-sporočila. Zadostuje paket VPS D1/2 na katerega vam naložimo poštni strežnik.

B. Potrebujem orodje za pošiljanje e-novic.


Orodje za e-novice lahko naročite tudi pri Domovanju – ponujamo namreč orodje za pošiljanje masovne e-pošte Dostavljalec. Dostavljalec je orodje, ki ga uporabljate ločeno, omogoča pa enostavno kreiranje in pošiljanje sporočil ter spremljanje statistike uspešnosti kampanje. Več o Dostavljalcu si lahko ogledate na www.dostavljalec.si.

C. Ne vem kaj potrebujem.


Pišite nam in pomagali vam bomo najti najboljšo rešitev.
Niste našli pravega odgovora? Iščite po bazi znanja:
Pomagamo vam uspeti na spletu!
1. v regiji
200.000+ registriranih domen
90.000+ zadovoljnih naročnikov
1.000 izdelanih spletnih strani
45 sodelavcev se trudi za vas
17 let spletne tradicije
 
Zaupajo nam
mali in veliki podjetniki!


  podjetje Skupine DHH  
Prijavite se na e-novice!
Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
Vaša e-pošta: 


Informacije o ponudbi

04 58 35 488
nakup@domenca.com

Tehnična podpora

04 58 35 444
podpora@domenca.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
SI-1000 Ljubljana

Splošni podatki podjetja >
DOMENCA
SPREMLJAJTE NAS

 

Podprti načini plačila


© 1999 - 2018 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 1.1.2018. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.