Pred nakupom

 

 
Tehnična podpora

 

04 58 35 488

Delavniki od 8:00 do 20:00

 

 

04 58 35 444

Delavniki od 8:00 do 20:00

nakup@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00
 

podpora@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00
 
           

Kako preusmerim svojo domeno na drugo spletno stran?


Iz uporabniških strani se lahko prijavite v nadzorno ploščo, kjer nato lahko uredite želeno preusmeritev.

Po prijavi v nadzorno ploščo v meniju na levi kliknite na povezavo Home (Domov), nato na seznamu domen kliknite na naziv domene. Na strani, ki se bo prikazala, kliknite na ikono Setup (Nastavitev), če gostovanja za domeno še nimate vzpostavljenega. Če gostovanje že imate kliknite na naziv razdelka Web Site (Gostovanje) ter nato s spustnega seznama izberite Change Hosting Type (Spremeni vrsto gostovanja). Izbirate lahko med frame forwarding (Frame posredovanje oz. posredovanje znotraj okvira) in standard forwarding (standardno posredovanje).

Standard forwarding (Standardno posredovanje)
– spletna stran je preusmerjana na drug naslov, v naslovni vrstici je prikazan naslov na katerega je stran preusmerjena. To je priporočen način preusmeritve s stališča optimizacije za iskalnike.

Frame forwarding (Frame posredovanje) – v okvirju (frame) se prikaže vsebina spletne strani na drugem naslovu, v naslovni vrstici pa se ohrani izvirni naslov.

Izbiro potrdite s klikom na gumb OK (V redu), nato pa v naslednjem koraku vpišite celoten http naslov in ponovno potrdite s klikom na OK (V redu).

S tem je preusmeritev nastavljena, lahko pa traja nekaj časa, da sama preusmeritev prične delovati.

 


Opozorilo: Ob spremembi vrste gostovanja na posredovanje ali izklopu gostovanja bodo vse datoteke in direktoriji, povezani s tvojim spletnim mestom, odstranjeni iz strežnika. Pred tem zato shrani lokalno kopijo tvojega mesta.

Niste našli pravega odgovora? Iščite po bazi znanja:
Pomagamo vam uspeti na spletu!
1. v regiji
200.000+ registriranih domen
90.000+ zadovoljnih naročnikov
1.000 izdelanih spletnih strani
45 sodelavcev se trudi za vas
17 let spletne tradicije
 
Zaupajo nam
mali in veliki podjetniki!


  podjetje Skupine DHH  
Prijavite se na e-novice!
Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
Vaša e-pošta: 


Informacije o ponudbi

04 58 35 488
nakup@domenca.com

Tehnična podpora

04 58 35 444
podpora@domenca.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
SI-1000 Ljubljana

Splošni podatki podjetja >
DOMENCA
SPREMLJAJTE NAS

 

Podprti načini plačila


© 1999 - 2018 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 1.1.2018. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.