Pred nakupom

 

 
Tehnična podpora

 

04 58 35 488

Delavniki od 8:00 do 20:00

 

 

04 58 35 444

Delavniki od 8:00 do 20:00

nakup@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00
 

podpora@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00
 
           

Kako namestim spletno aplikacijo Joomla?


1. Prijavite se v nadzorno ploščo
Dostop do nadzorne plošče paketa gostovanja ima upravitelj oz. uporabniški račun, s katerim je bilo oddano naročilo za paket gostovanja.
  1. Prijavite se v uporabniške strani. Za pridobivanje izgubljenih dostopnih podatkov kliknite tukaj.
  2. V meniju kliknite na "Gostovanje".
  3. Na seznamu gostovanj boste na desni zagledali gumb "Prijava", na katerega kliknete za dostop do nadzorne plošče.

OPOMBA: Zaradi različnih verzij nadzorne plošče se lahko slikovno gradivo razlikuje od dejanskega prikaza. V kolikor naletite na težavo nam sporočite na info@domenca.com

2. V levem meniju izberite Domene.3. Spodaj izberite domeno, na katero želite namestiti Joomlo.4. V sklopu ikon Gumbi po meri izberite Softacolous Auto Installer.5. Med ponujemi aplikacijami izberite Joomla in kliknite Install


   
6. V meniju desno zgoraj izberite Install.7. Preverite Choose Domain, da je izbrana prava domena.8. V polje In Directory vpišite direktorij (mapo), v katerega želite namestiti Joomlo. Polje pustite PRAZNO, če želite, da se stran namesti v osnovni direktorij (mapo) za to domeno.

9. Pod Site Settings vpišite ime in opis vaše spletne strani.

10. Pod Admin Account vpišite želeno uporabniško ime, geslo, vaše ime in e-poštni naslov za vašo spletno stran.

11. Preverite še ostale nastavitve in kliknite Install.

12. Izpiše se vam povezava do vaše spletne strani in administracije zanjo, kjer se lahko prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ju pravkar vpisali.Prednost uporabe:
  • Prednameščene aplikacije je mogoče enostavno posodabljati. Redno posodabljanje aplikacij je še posebej pomembno zaradi varnosti spletne strani pred vdori.
Reševanje težav:
  • Problem: Ne morete izbrati prave domene za namestitev.
Rešitev: Preverite, da ste v Nadzorni plošči izbrali domeno za katero želite namestiti Joomlo, preden ste izbrali Prednameščene aplikacije.
  • Problem: Ko želite odpreti povezavo do vaše spletne strani, vas brskalnik vpraša, če želite odpreti/shraniti datoteko.
Rešitev: Za domeno omogočite PHP, počakajte 15 minut in počistite predpomnilnik vašega brskalnika, nato poskusite znova.
  • Problem: Ko želite odpreti povezavo do vaše spletne strani, se prikaže opozorilo: You see this page because there is no Web site at this address.
Rešitev: Počakajte 15 minut in ponovno naložite stran.
  • Problem: Ko kliknete Install, se prikaže opozorilo: The maximum number of databases you can create has been reached, so installation cannot proceed.
Rešitev: Če imate na tej domeni ustvarjeno podatkovno bazo, ki je ne uporabljate oz. je prazna, jo izbrišite in poskusite znova. Če to ni mogoče in vaš paket gostovanja to omogoča, povišajte omejitev števila podatkovnih baz, ki jih lahko ustvarite za to domeno.
Niste našli pravega odgovora? Iščite po bazi znanja:
Pomagamo vam uspeti na spletu!
1. v regiji
200.000+ registriranih domen
90.000+ zadovoljnih naročnikov
1.000 izdelanih spletnih strani
45 sodelavcev se trudi za vas
17 let spletne tradicije
 
Zaupajo nam
mali in veliki podjetniki!


  podjetje Skupine DHH  
Prijavite se na e-novice!
Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
Vaša e-pošta: 


Informacije o ponudbi

04 58 35 488
nakup@domenca.com

Tehnična podpora

04 58 35 444
podpora@domenca.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
SI-1000 Ljubljana

Splošni podatki podjetja >
DOMENCA
SPREMLJAJTE NAS

 

Podprti načini plačila


© 1999 - 2018 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 1.1.2018. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.