Pred nakupom

 

 
Tehnična podpora

 

04 58 35 488

Delavniki od 8:00 do 20:00

 

 

04 58 35 444

Delavniki od 8:00 do 20:00

nakup@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00
 

podpora@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00
 
           

Kako uredim preusmeritve na poštnih predalih?


V spletni vmesnik za administracijo poštnih predalov se prijavite v skladu z navodili. Če imate na voljo več poštnih predalov izberite tistega, ki ga želite urediti.

Po prijavi boste pod razdelkom Tools (Orodja) opazili gumba Redirect (preusmeritev) in Mail Group (poštna skupina).

Vzpostavljanje preusmeritve (na en sam naslov)
Vzpostavitev preusmeritve (npr. če želite iz predala prodaja@domena.si vso pošto preusmeriti na predal info@domena.si) izvedete s pritiskom na gumb Redirect (preusmeritev).
Odpre se novo okno - obkljukajte kvadratek poleg zapisa Redirect (preusmeritev), kar bo aktiviralo preusmeritev, v vnosno polje Preusmeritev pa vpišite e-mail naslov, kamor želite preusmeriti vso pošto (info@domena.si), ki pride na predal podpora@domena.si. Akcijo potrdite s klikom na gumb OK.

Vzpostavljanje preusmeritve (na več naslovov hkrati)

Vzpostavitev preusmeritve na več naslovov (npr. če želite vso pošto s predala prodaja@domena.si preusmeriti na predala info@domena.si in test@domena.si) izvedete s pritiskom na gumb Mail group (poštna skupina).
Odpre se novo okno - izberite možnost Add New Member (Dodaj novega člana). Odpre se vam novo okno, kjer lahko vnesete posamezne naslove v polje E-mail (E-pošta). Potrdite jih s klikom na gumb OK.
Po potrditvi ne pozabite vključiti preusmeritve s klikom na ikono Enable (Vklopi).

Izklop shranjevanja sporočil na strežniku, kadar je urejena preusmeritev

V primeru, da imate za določen elektronski predal nastavljeno preusmeritev, se sporočila shranjujejo na strežniku in hkrati preusmerjajo na drugi naslov oz. naslove. V kolikor ne želite, da se sporočila shranjujejo na našem strežniku in želite, da se samo preusmerjajo, morate narediti sledeče:

Pod razdelkom Tools (Orodja) kliknite gumb Mailbox (Predal). V strani, ki se bo odprla, odstranite kljukico pri kvadratku Mailbox (Predal) ter sprembemo potrdite s klikom na gumb OK.

POZOR: V trenutku, ko boste deaktivirali možnost Mailbox (Predal), se bodo s strežnika pobrisala vsa vaša sporočila! V primeru, da imate nastavljeno preusmeritev, se bodo vsa sporočila preusmerjala na preusmeritveni e-mail naslov.
Niste našli pravega odgovora? Iščite po bazi znanja:
Pomagamo vam uspeti na spletu!
1. v regiji
200.000+ registriranih domen
90.000+ zadovoljnih naročnikov
1.000 izdelanih spletnih strani
45 sodelavcev se trudi za vas
17 let spletne tradicije
 
Zaupajo nam
mali in veliki podjetniki!


  podjetje Skupine DHH  
Prijavite se na e-novice!
Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
Vaša e-pošta: 


Informacije o ponudbi

04 58 35 488
nakup@domenca.com

Tehnična podpora

04 58 35 444
podpora@domenca.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
SI-1000 Ljubljana

Splošni podatki podjetja >
DOMENCA
SPREMLJAJTE NAS

 

Podprti načini plačila


© 1999 - 2018 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 1.1.2018. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.