Pred nakupom

 

 
Tehnična podpora

 

04 58 35 488

Delavniki od 8:00 do 20:00

 

 

04 58 35 444

Delavniki od 8:00 do 20:00

nakup@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00
 

podpora@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00
 
           

Zakaj dobivam obvestila ARNES-a, da vpis domene v DNS NI uspel?


Obvestilo je informativne narave in vas obvešča o tem, da je ARNES-ov avtomatski sistem za preusmerjanje domen na DNS strežnike vpisane v registru naletel na napako in zato domena ni bila usmerjena na DNS strežnike, torej vpis v DNS ni uspel.

To obvestilo ne pomeni, da registracija domene ni uspela - ravno nasprotno, registracija domene JE uspela in sedaj je potrebno domeno parkirati na DNS strežnikih, torej pripraviti pravilne DNS zapise na strežnikih, ki so vpisani v registru, da bo preverjanje dokončano brez napake.

Pri nas DNS zapise lahko urejate v okviru vsakega paketa gostovanja, če pa imate le registrirano domeno, vam ponudimo brezplačno upravljanje z DNS zapisi.

V kolikor želite z domeno gostovati pri drugem ponudniku tovrstnih storitev, lahko preko uporabniških strani  vpišete DNS strežnike vašega ponudnika, ta pa mora nato poskrbeti za pravilne DNS zapise.
Pravilnost in uspešnost preusmerjanja je v tem primeru popolnoma v rokah vašega ponudnika gostovanja oziroma DNS zapisov!

Sporočila se pošiljajo na elektronski naslov tehničnega kontakta. V kolikor domene še ne nameravate uporabljati, pa so sporočila za vas moteča, lahko preko uporabniških straniizbrišete trenutne DNS strežnike za vašo domeno in teh obvestil ne boste več prejemali.

Oglejte si tudi: Kako preverim pravilnos nastavitev DNS strežnikov za .si domeno?
Niste našli pravega odgovora? Iščite po bazi znanja:
Pomagamo vam uspeti na spletu!
1. v regiji
200.000+ registriranih domen
90.000+ zadovoljnih naročnikov
1.000 izdelanih spletnih strani
45 sodelavcev se trudi za vas
17 let spletne tradicije
 
Zaupajo nam
mali in veliki podjetniki!


  podjetje Skupine DHH  
Prijavite se na e-novice!
Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
Vaša e-pošta: 


Informacije o ponudbi

04 58 35 488
nakup@domenca.com

Tehnična podpora

04 58 35 444
podpora@domenca.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
SI-1000 Ljubljana

Splošni podatki podjetja >
DOMENCA
SPREMLJAJTE NAS

 

Podprti načini plačila


© 1999 - 2019 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV.  | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.