Pred nakupom

 

 
Tehnična podpora

 

04 58 35 488

Delavniki od 8:00 do 20:00

 

 

04 58 35 444

Delavniki od 8:00 do 20:00

nakup@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00
 

podpora@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00
 
           

Novice

 
<< < 1 2 3 4 > >>
 
30.08.2016 17:00
Objavil: Tjaša

Ponovno orjemo ledino (prvič v Sloveniji!)


V zadnjih letih je skupina Klaro, del katere je tudi Domenca d.o.o., uspešno rasla. Poleg tega, da nam z vsakim dnem zaupa več naročnikov, za kar smo vam neizmerno hvaležni, smo tudi uspešno vstopili na nove trge. Lansko leto smo tako prevzeli največjega hrvaškega ponudnika gostovanja in registracije domen Plus hosting d.o.o. in njihovo podružnico v Srbiji. Z vsako širitvijo dobimo nove sodelavce in znanja, tako da vam lahko nudimo še boljšo storitev.

V lanskem letu smo tudi so-ustanovili italijansko družbo Dominon hosting holding S.p.A. (DHH), ki je letos poleti uspešno vstopila na italijansko italijansko borzo in pridobila 4,2 milijona svežega kapitala, ki nam bo omogočil nadaljnjo regijsko širitev.

Zelo smo ponosni, da smo prvo slovensko podjetje, ki mu je uspel ta dosežek. Omogočili ste ga pa tudi vi, naši naročniki, z vašo dolgoletno zvestobo. Hvala vam!

Več o tem dogodku si lahko tudi preberete na spletnih mestih Startaj (Finance.si), Mladi podjetnik in Delo.


 
30.06.2016 00:00
Objavil: Tjaša

Vaša domena je sedaj registrirana ali podaljšana takoj po plačilu ponudbe


Želite v nekaj sekundah registrirati domeno?

Sedaj naročila za registracijo in podaljšanje domen zaženemo takoj, ko plačate ponudbo. Pomembno je le, da izberete plačilo s PayPal ali kreditno kartico.


 
29.06.2016 10:00
Objavil: Tjaša

Ponovna potrditev digitalnega potrdila v poštnem odjemalcu


Zaradi poteka starega digitalnega potrdila na *.domenca.com smo tega danes zamenjali z novim.

Zaradi menjave se lahko zgodi, da boste morali v poštnem odjemalcu ponovno potrditi digitalno potrdilo. To storite s klikom na "OK" oziroma na "Napredne nastavitve", kjer dodate izjemo.


 
24.03.2016 13:00
Objavil: Tjaša

Novi varnostni ukrepi za nezaželeno pošto in virus Locky


V preteklih dneh smo zaznali občutno povečanje pošiljanja zlonamernih e-poštnih sporočil. Pojav je globalne narave in se z njim borijo vsi ponudniki e-poštnih storitev.

V največ primerih gre za spam sporočila, ki vsebujejo priponko (običajno s končnico .zip ali .rar), ki vsebuje zlonamerno kodo oz. virus.

Sporočilo je še posebej težko prestreči, ker pošiljatelji spreminjajo vsebino te škodljive kode. Napadalci hkrati „ponaredijo“ elektronski naslov pošiljatelja, tako da dobite občutek, da je sporočilo prispelo z vaše domene ali morda celo z vašega lastnega poštnega naslova (t.i. „spoofing“).

O tem so poročali tako tuji kot tudi slovenski mediji:
http://www.delo.si/znanje/potrosnik/opozorila-pred-izsiljevalskim-virusom-locky.html
https://www.varninainternetu.si/2016/nevarni-izsiljevalski-virusi/

Na naših strežnikih za elektronsko pošto smo sprejeli že vrsto ukrepov, da ta sporočila zavrnemo takoj, ko prispejo na strežnik. Naši poštni strežniki dnevno zavrnejo več tisoč tovrstnih sporočil.

Eden izmed takih ukrepov je tudi uvedba dodatne zaščite pred neželeno pošto, t.i. "graylisting". Več o tem si lahko preberete tukaj.

V kolikor želite, lahko omenjeno zaščito tudi deaktivirate za posamezno domeno. Navodila so na voljo tukaj.

Prav tako smo na vseh strežnikih uvedli blokiranje sporočil, ki vsebujejo priponko s končnico .zip in .rar, ki vsebuje datoteko s končnico .js. Vsa takšna sporočila so blokirana in se ne dostavijo prejemniku. Pošiljatelja v tem primeru ne obveščamo, da je bilo sporočilo zablokirano.

Blokiranje sporočil je začasni ukrep, s katerim želimo preprečiti, da bi do uporabnikov naših storitev prispela sporočila, ki vsebujejo zlonamerno kodo.

Ekipa naših sistemskih administratorjev intenzivno išče vedno nove rešitve, pri tem sodelujemo tudi z našimi partnerji iz tujine. Upamo, da se bo celovita rešitev pojavila čimprej.

Do takrat vam priporočamo, da ste dodatno pozorni pri odpiranju nenavadne elektronske pošte, še posebej, če je videti, kot da bi ta prišla z vaše domene. Priponke vsebujejo škodljivo kodo, zato jih ne odpirajte!


 
23.03.2016 11:00
Objavil: Tjaša

Plačilni promet med velikonočnimi prazniki


Zaradi velikonočnih praznikov domači in evropski plačilni sistemi 25. marca 2016 (veliki petek - praznik v nekaterih državah EU) in 28. marca 2016 (velikonočni ponedeljek) ne bodo poslovali.

V petek, 25. marca 2016, bodo banke sicer izvajale interni plačilni promet (prenose med računi znotraj banke), vsi drugi plačilni nalogi pa bodo izvršeni šele v torek, 29. marca 2016 (prvi naslednji delovni dan).

Naročene storitve bomo za vas opravili, ko bomo prejeli nakazilo na naš TRR, oz., ko bomo od vas prejeli potrdilo o izvedenem plačilu. Lahko pa plačilo izvedete tudi prek kreditnih kartic oziroma sistema PayPal. V tem primeru bo naročena storitev izvedena še pred torkom, 29. marca 2016.


 
26.02.2016 15:00
Objavil: Tjaša

Še več domenskih končnic za vaše nove spletne strani


Sedaj imate še več možnosti za izbiro vaše nove domene, saj smo v ponudbo dodali nove domenske končnice. Iščete idejo za novo spletno stran? Naredite družinski album na domeni Novak.family (seveda uporabite svoj priimek), predstavite svojega najboljšega prijatelja na Piki.pet ali pa pohvalite sami sebe (jaz-sem.car). Izberi svojo domeno >

Med zanimive končnice spadajo še:
 • apartments
 • auto
 • bet
 • bible
 • date
 • design
 • earth
 • golf
 • love
 • movie
 • site
 • taxi
in mnoge druge.


 
04.01.2016 11:00
Objavil: Tjaša

Novo na reseller paketih


Predstavljamo novosti na paketih za resellerje:

PHP 7

Naročniki reseller paketov imate sedaj možnost izbrati tudi PHP 7. Najnovejša verzija PHP je na voljo pri paketih, ki imajo izbrano nadzorno ploščo cPanel (strežnik cpanel-2).

cPanel na paketih reseller gostovanja

Ob naročilu novega paketa reseller gostovanja lahko sedaj izbirate med dvema nadzornima ploščama: cPanel in Plesk 9.

Naročite svoj paket reseller gostovanja >

Imate vprašanje? Pišite nam!


 
26.11.2015 00:00
Objavil: Tjaša

Black Friday in Cyber Monday popusti


Letos smo pripravili akcijsko ponudbo, ki velja od petka (Black Friday) do ponedeljka (Cyber Monday). Vendar le za 50 najhitrejših!

Spletno gostovanje le 0,99 € - za celo leto!

Registrirajte ali prenesite domeno k Domenci - paket spletnega gostovanja dobite za le 0,99 € za prvo leto!

Uporabite kodo za popust BlackFriday15

Prehitite ostale in naročite zdaj!

Pohitite, saj akcija velja le za prvih 50 novih naročil gostovanja!


 
24.11.2015 16:00
Objavil: Tjaša

Predstavljamo Domenca aktivno zaščito


Varnost vaše spletne strani je izrednega pomena, zato vam želimo pri tem pomagati z novo storitvijo Domenca aktivna zaščita.

Obstoječi zaščiti smo dodali sistem, ki samodejno odkriva in odpravlja znane ranljivosti v CMS sistemih Wordpress, Joomla, Drupal in osCommerce.

Dnevno bomo preverjali ranljivost vaše aplikacije

Vsak dan bomo pregledali vse nameščene aplikacije na strežniku. Če bo za vašo aplikacijo odkrita katera od ranljivosti, vas bomo o tem obvestili.

Nato boste imeli na voljo sedem dni, da odkrite ranljivosti sami pregledate in odpravite. Če bo ranljivost čez teden dni še vedno prisotna, bo sistem avtomatično izvedel popravke, ki so na voljo.  Na koncu boste prejeli poročilo o vseh urejenih spremembah.

Popravki ne bodo nadgradili vaše aplikacije

Ker so popravki namenjeni izključno odpravi posameznih ranljivosti (tudi v starejših različicah) in ne nadgradijo vaše aplikacije na novejšo verzijo, težav ne pričakujemo.

Vseeno pa predlagamo, da sami nadgradite aplikacije oziroma namestite popravke, saj lahko tako v miru preverite delovanje spletnih strani pred in po namestitvi popravkov.
 
Več o prednostih in delovanju Domenca aktivne zaščite si lahko preberete na tukaj.


 
05.11.2015 10:00
Objavil: Tjaša

Ste prejeli sporočilo s sumljivo vsebino (t.i. phishing e-maili)?


V preteklih dnevih so nekatere stranke, ki so v javnih registrih domen navedene kot kontaktne osebe za domene, prejele sporočilo s sumljivo vsebino (t.i. phishing e-mail). Sporočila so običajno poslana v imenu različnih registrarjev ter vsebujejo sporočilo o začasni deaktivaciji vaše domene zaradi neupoštevanja splošnih pogojev registrarja.

Prejemnika sporočila nato pozivajo h kliku na povezavo, ki prenese datoteko, v kateri naj bi našli več informacij. Po kliku na povezavo se na računalnik prejemnika naloži zlonamerna koda (virus).

V kolikor ste prejeli podobno sporočilo, ga ne odpirajte ter predvsem ne klikajte na povezave v njem.


<< < 1 2 3 4 > >>
Pomagamo vam uspeti na spletu!
1. v regiji
200.000+ registriranih domen
90.000+ zadovoljnih naročnikov
1.000 izdelanih spletnih strani
45 sodelavcev se trudi za vas
17 let spletne tradicije
 
Zaupajo nam
mali in veliki podjetniki!


  podjetje Skupine DHH  
Prijavite se na e-novice!
Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
Vaša e-pošta: 


Informacije o ponudbi

04 58 35 488
nakup@domenca.com

Tehnična podpora

04 58 35 444
podpora@domenca.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
SI-1000 Ljubljana

Splošni podatki podjetja >
DOMENCA
SPREMLJAJTE NAS

 

Podprti načini plačila


© 1999 - 2018 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 1.1.2018. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.